Kontakta mig

Jag har fotograferat digitalt i ca 15 år och det har blivit mitt största fritidsintresse. Jag fotograferar det mesta, kampsport, motocross, ishockey, natur, hundar, bilar, hästar , fåglar, kort sagt allt som verkar kul. För att kunna fotografera så varierat  måste man ha en hel del utrustning. Jag är en inbiten Nikonanvändare och har ett Nikon D3S hus och ett D800 hus med tillhörande objektiv och konvertrar som ger mig brännvidder på 14-800mm , har även en del studioutrustning.
Om du har något som du vill ha fotograferat eller är intresserad av någon bild på min sida då är det bara att kontakta mig, så löser vi det säkert.

Jag har ingen fotografisk utbildning så därför vill jag inte kalla mig för fotograf utan föredrar  "Ögonblickskonservator" då jag tycker det passar in bättre på min profil.
Om du är intresserad av någon eller några bilder, då är det bara att kontakta mig, bilderna som jag lägger upp på sidan är inte lämpliga att skriva ut då dom är anpassade för internet. Men dom flesta finns att tillgå i en kvalite som är mer lämplig för utskrift. Flertalet  av bilderna går att skriva ut upp till A4 format med bibehållen fotokvalite 210mm x 297mm i 300dpi.

(2410x3510px)